Wednesday, June 03, 2009
3rd June

Hello fellow readers,


Sorry coz dah lama tak update. Aku actually busy masa cuti sekolah ni. haha. busy doing all the house chores. =D Aha, lipat baju, basuh baju, sidai baju, sapu atas bawah and yang paling penting 'MASAK!'. cuba bayangkan aku dengan apron dan senduk di tangan. haha. lawak gila.


So today is 3rd June di mana aku sepatutnya keluar dengan my besties. Ala-ala Girls Day Out lah macam tu. but aku tetiba takde transport and dalam pukul 3 macam tu ada tuition. So sorry. Niena and Alia, I know that you guys are mad because of this and i'm sorry ok? Sorryyyyyyyyy. Tell me everything bout it okay????


I went to tuition just now. I'm quite excited coz I met someone kat sana. Guess who? I met Aini's boyfriend. Hahaha. Aini and I melompat-lompat macam orang dah tak siuman sampai Uncle (that's what we call our teacher) tersenyum-senyum tengok gelagat kitaorang. Haha. sorry sorry. ter'over' excited sangat. So masa tuition pulak, ada one ice-cream man lalu so Uncle asked Badri to stop him. and guess what, kitaorang makan ice cream masa belajar. Yummy! Sedap gila. Kalau hari-hari macam ni kan best. Tuition pun senang je. Hehehe.


My grandmother takde kat ruman and since ibu dengan ayah kerja, tugas menjaga rumah terletak elok atas kepala aku. Hahaha! Yes, boleh buli orang. Haha. Buli? No way. Adik aku buli aku. Aku cakap apa semua taknak dengar. Sesuka hati je nak keluar masuk rumah. Tadi ada ke patut dia masak nasi and then nasi tu jadi bubur. Tu lah, kaka tersayang nak ajar tak nak. Padan muka. Dia makan nasi lembik (bubur) dengan begedil je for lunch while aku pulak makan soup Cambell dengan roti bakar. hahaha. quite sedap daripada bubur yang dia masak.


oklah. aku nak pergi cari adik kesayangan aku yang entah ke mana menghilang. masa aku gi tuition tadi janji nak balik pukul 5.30. tapi sekarang ni dah pukul 6.30 dah. Ayah baru je call tanya pasal dia. Sebagai seorang kakak yang baik, aku kena mengambil berat perihal adik aku. Ok, bye.

see you soon,
fatin.

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram