Saturday, June 06, 2009
Welcome To My Life




Samsung E2510
Hello dear readers,
At last! Penungguan aku berakhir. Setelah beberapa bulan hidup aku kesunyian tanpa bunyi handphone kesayangan, akhirnya ibu agree jugak nak belikan handphone untuk aku. So, gmbar yang tertera 'baik punya' kat atas ni ialah gmbar new handphone aku. Tapi kan, aku tak de lah macam terus belek handphone ni sampai 24 hours. Tetiba plak aku rasa takut. Dah beberapa bulan aku masih hidup dan aku sendiri tak percaya yang aku boleh survive without sebuah benda yang dipanggil telefon bimbit. Pelik tapi benar. Aku just realize yang without handphone, macam-macam lagi yang aku boleh buat. Masa aku selama ni banyak terbuang kat sini je. So aku nekad kali ni, handphone hanya untuk kegunaan domestik sahaja. hahaha. tah apa-apa istilah yang aku guna ni. maksud aku, biasa-biasa je. takde lagi nak buang masa kat benda ni.
PMR punya countdown aku rasa lagi 120 something hari je kot. StudY!
p/s : Bertuah punya adik. Setelah puas memujuk dan merayu kat parents aku, dia dapat handphone ni :

Sony Ericsson - S302 Snapshot


xoxo,
fatin hanani binti adnan

Labels:


1 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram