Tuesday, August 04, 2009
A Letter for My Printer

Dear printer,
Apa kena dengan kau sejak dua menjak ni?
Apasal tak boleh nak print?
Dah penat dah tangan aku cabut wayar, pasang balik, cabut lagi, pasang balik.
Aku perlukan kau ni.
Tolonglahhh.
Ni demi hidup and mati aku ni (cewah, kononnya.)
Please, jadilah sihat semua.
Apasal lampu kau menyala tapi dekat computer tulis
'USB Device Not Recognized
One of the USB devices attached to this computer has mulfunctioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message.'
Aku dah try tekan banyak kali dah ni tapi still tak boleh lagi.
Tell me why...
It's so hard without you.
Oh.... I need you.
Please-lah function now.
(Nyayi ikut lagu David Archie- A Little Too Not Over You)
Still tak boleh, tapi kita tak boleh putus asa kan.
Fikir, fikir! Hah dapat idea!
Ok, jom try jampi serapah.
" Berfungsi Sekaranggg!!!! "
Shoot. Still not functioning.
xoxo,
fatin

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram