Tuesday, September 08, 2009
Chasing Z.

When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven,
I've find my paradise.
When you look me in the eyes.
- Jonas Brothers, When You Look Me In The Eyes

Olla readers,

Alhamdulillah today is much much more better than yesterday. Thank you Allah for making me feel better. Thanks friends for the moral support. Heh =D





OMG. I love this book by Paige Toon. Best gila. Thank you very much Alia for this awesome book. Cover dia macam biasa-biasa je tapi Ya Allah, tak boleh nak cakap. Aha, yes Alia, it's twice Johnny Be Good. Dah lah romantic habis, sedih gila pulak tu. Congratulations to Paige Toon because selama ni, (aku banyak baca English novels) aku tak pernah menangis. But aku menangis bila baca buku ni. Haha. First time weyh.

School was okayyy. Just okay. Maybe we're having this teknik menjawab untuk Maths esok coz aku dengar Puan M cakap dengan Puan R about this.

BTW, selamat menduduki UPSR kepada semua budak darjah enam termasuklah adik aku sendiri. Dia punyalah semangat nak study. Haha, bagus dik. Tak lama lagi turn aku pulak. Haiyo, 7 October dah nak sampai dah. Risau gila kot. Chillax Fatin. Study study.

Not forgetting, Nuzul Al-Quran semalam. Maknanya, dah 17 hari the muslims berpuasa. Cepat gila kan? Rasanya baru semalam je ibu susah nak kejut aku bangun sahur untuk first day puasa. Tak boleh dinafikan, masa memang berjalan dengan amat cepat. Jom, kita kejar. Cepat!

xoxo,








p/s :
I'm gonna tell him the truth tomorrow. Yes, tomorrow.

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram