Sunday, September 20, 2009
Salam AidilFitri


Hello readers,

Sekarang ni pukul 12.40 tengah malam pada 20.09.2009. So, dah raya! Haha, berblogging pada malam raya memang best. Dah lah esok kena bangun awal sebab nak gosok one whole family punya baju raya. Aduh, pusing.

Di kesempatan ini, saya Fatin Hanani binti Adnan ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua umat Islam. Setelah sebulan menahan lapar dan dahaga serta nafsu, akhirnya hari ini menjelma, sebagai hari kemenangan kita. Segala salah dan silap haraplah dimaafi. Kalau ada terpukul, tertampar, tercubit, tersakitkan hati dengan jokes jokes tu, ter-hyper yang melampau, sorry eh. Kadang-kadang saya ni boleh jadi annoying sikit. Haha. To my parents and family, I'm so sorry for all my mistakes and misbehavior. I know that I've done so many things to you guys. My friends, Lizzie, Leya, Fayra, Atie, Alia, Ain, Hana, Aini, Bihah, Azura, Nina dan semua kawan-kawan yang tak dapat disebutkan namanya satu per satu, aku mintak maaf jugak okay? Halalkan semua duit yang korang belanja semua eh. Hehehe. Cikgu-cikgu sekalian pulak, halalkan semua ilmu yang cikgu dah bagi dan curahkan dekat saya okay? Saya sayanggggg cikgu. ;) (Bodek sikit.) And finally, to all Play, Rewind & Pause readers, aku mintak maaf banyak-banyak if ada antara entri aku yang dah menyakitkan hati korang, buat korang terasa. Aku pun manusia jugak weyh......

p/s : Thanks for the birthday wishes friends. Love you.

xoxo,

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram