Tuesday, October 20, 2009
19102009

Hello.


I went to Lizzie's house pukul 7.30 in the morning. Can u imagine? Gila awal. Why? Because tak ada transport and we are going to Times Square!

At first, sampai Times Square, terus survey movie. too bad, tak ada movie yang best. Ada, memang ada but everything macam 18 and above. Lizzie mungkin lepas but not me. Haha. Lizzie decided to watch the 3D Cloudy Meatballs something something. After iklan and dalam 7 or 8 minutes of the movie, everything went blank. Seriously. Movie tu rosak. Boleh imagine tak? Gelap gelita kat dalam tu, dorang tak bukak lampu. Semua orang dah macam keluarkan camera and the flashes were everywhere dalam cinema tu. I glanced at Lizzie and then dah main angkat-angkat kening. Haha, at last, I took up my camera. So, apa lagi........ And then dalam 30 minutes later (buang masa like that je..) kitaorang macam dah penat gila tunggu. And then Lizzie and I went to check, boleh tak kalau kitaorang nak ambik balik duit. Yes, boleh. Then, keluar cinema.

Next, we went to Cosmos' World! Haha. Naik hampir semua adventure ride. D.N.A Mixer, Dizzy Izzy, Roller Coster, tah-apa-benda-nama-kapal-yang-terbalik-tu, and macam-macam la. Lizzie dengan Syah boleh naik Roller Coster sampai 3 kali. Gila kan? Aku lepas naik D.N.A Mixer dengan Dizzy Izzy memang seriously dah nak pengsan. Pening kepala gila-gila. I curse you wahai Dizzy Izzy. And then, we went to toilet because ada orang rasa macam nak muntah. Haha. Seriously, masa naik benda kapal tu, ada coin dengan chewing gum lalu tepat-tepat dekat depan mata aku. Seriously, depan muka aku. Entah sape punya tah chewing gum and coin tu. Okay, actually coin tu aku punya. Terkeluar from pocket jeans aku. Yelah, dah kitaorang duduk upside down kan. But the chewing gum? Ewwwww, gross kot. Haha. At first aku ingat Syah punya sebab dia makan chewing gum masa naik tu tapi he was still chewing that thing masa dah turun from that ride. Persoalannya kini, siapa punya chewing gum yang terkeluar? (Lupa pulak, chewing gum tu sipi-sipi nak masuk dalam mulut Lizzie. Haha. Lawak gila.)

Went to lunch at Auntie Anne's. Ingatkan nak balik after that cause dah pukul 4.30. Keluar-keluar tengok-tengok tengah hujan. And then we decided to masuk balik and main bowling. It's between girls and a guy. Lizzie, 'Ain and I vs Syah. U stands for Unta (Girls) and P stands for Petak. (Blame it on Syah pasal that names) . Overall, Syah menang. Terror gila mamat tu. You can see the score board dekat bawah. Okay, now aku sah set azam 2010, haha, jom girls, kita kalahkan syiri.
p/s :
jumpa ramai gila budak SBU and familiar face dekat TS.
xoxo,

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram