Sunday, October 18, 2009
Bukak Rumah?

Hey all,

Sorry sebab lama tak update. Just malas. Tak tahu nak tulis apa since dah lama tak tulis dan merepek-repek.

So tadi, macam yang dah di-plan aku buat open house. Malam Sabtu, a night before the open house i slept around 3 o'clock in the morning and bangun dalam around 6.30. Three and a half hours je kot. Seriously, tak cukup tidur. Saturday tu, dah start masak everything since my granny tak suka pakai catering. Actually, plan dia nak buat kecik-kecik je. Just for close friends and relatives and neighbours. Tapi entah macam mana, ayah pergi call someone and tetiba ada lorry berhenti depan rumah and pasang khemah. I was like, "Biar betul sampai ada khemah semua benda ni?" and ayah just senyum. Okayyyy..

Today, i'm tired but still aku nak tulis jugak dekat sini since aku dah lama tak tulis. My closest friends were here. Datang pukul 2 dalam around 6 baru balik. Yes, lama tapi rasa macam sekejap je. Yang best tu, ada orang kata tak boleh datang tapi last-last showed up jugak. Haha. ;). Lauk-pauk banyak lebih. Kalau tau ada lebih, aku pergi jemput satu sekolah. Baru gempak sikit kot. Haha. Just kidding just kidding.

Btw friends, thanks for coming. Eventhough sesat semua benda tu, you girls still datang and lepak kat my house and buat macam rumah sendiri. Hehehe. And Alia N., thanks for the delicious tiramisu. Nanti buat lagi eh.

xoxo,
Fatin

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram