Friday, November 06, 2009
Swingy!


I love you, friends.
Buddy, i want the real you back. I realised that the gap between us is getting bigger and bigger.
I kinda miss the real you. Come and join us back. Join the pack!


Hello.

Sorry sebab tak update. Bila mood malas nak update tu datang, jangan haraplah aku nak buat apa-apa. Haha. Biasalah tu. Normal.

So, lagi sekali, ada aktiviti untuk Form 3. After all yang kitaorang buat, Taman Sains, Taman Herba, Mural, Lawatan, everything, at last! Hari ni ada game. Pagi sofball and after recess ada Explorace. Hah! As for sofball, aku tak main sangat. Why? Sebab mood aku swing. Tiba-tiba. Actually aku pun tak tau kenapa. Pelik kan? Weirdo fatin.

Explorace!!!!! I just love Explorace. The form threes were divided into 5 groups. If I'm not mistaken, 1. Amanah dengan Solihin, 2. Berdikari, 3. Cemerlang, 4.Dedikasi and Gigih and 5. Hormat. Kan? Ok, who cares about the group by the way? But ada a few Amanah students yang join our group. Welcome welcome! Kami menghargai kedatangan anda. Jkjk. Vanessa, Sheng, Peh See and some other girls. You girls rock kan! Thanks a lot for staying with us.

Kononnya, Cikgu Fauzan kata explorace ni kacang golek. Susah gila. Clue dia dekat tempat yang unexpected. The best part it, the school security guard panked us! Bengong gila. Clue tu, right dekat tiang yang almost 2/3 of us (The Berdikarians dengan some Amanah students) berdiri. Guard tu pulak kata dekat bawah kereta cikgu. Boleh imagine tak kitaorang betul-betul check bawah kereta? what the hell? bengang gila kot. we wasted time macam tu je. Dahlah tu, kita mintak extra clue dekat cikgu and cikgu bagi kitaorang denda. Guess what? Bumping 5 times. Whoa. Habis satu group bumping. Haha. Everyone else tengok je kitaorang. Woah, malu.

Bila dah habis, baru kitaorang realised something. Actually, bila digabungkan semua clue yang kitaorang dapat selesaikan dalam semua kumpulan, ada terbentuk satu ayat. Guess what?
Our school motto. Kecemerlangan Tekad Kami. Yes, that's the sentence. If ada satu kumpulan yang prank another group, maknanya motto tu tak dapat dihasilkan. So, kesimpulannya, semua group main fair and square! Good Job, Good Job!

Overall, I just love today! Erm, except for the other fact yang dia lepak dengan budak-budak tu.

xoxo,

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram