Friday, December 18, 2009
Nothing Else


Holla peeps.

Yes. Malaysia Won 1-0. Haha. I am so happy right now. Alhamdulillah. After 21 years, now, the medal is ours back. Ramai gila kot yang tengok match ni. Even Atie pun cakap dia tengok. Yes Atie, hahaha. Kita support Malaysia. Congratulations Malaysia. I'm with you. Tak kisahlah orang nak cakap apa. For sure, aku tengok match tu dengan my granny and my aunt. Nenek pegang tasbih kot masa lawan. Hehe. Aku terkejut tengok. Masa goal pulak, aku dengan auntie danced the poco-poco. Haha. Gempak-gempak. Fanatik gila kot.

If korang tengok live from RTM2, dorang ada buat live from SS15, Subang. HMC was there, Amsyar was there, Aizat was there. I wished I was there. Best gila kot tengok dorang celebrate. Ultras lah katakan. Lepas dah menang tu terus HMC bakar flares. Pergi lari tengah jalan. Haha. Gila gempak kot. Aku kat rumah tengok gelak-gelak je. Oh yes, Amsyar masuk TV. Haha. Pergi lari-lari dekat kamera. Dengan bendera lagi. Dok depan camera celebrate. Tak tau ada live konon Am, haha. Kan dah popular.

HMC punya website dah macam kedai goreng pisang pulak. Ramai gila orang online malam tadi. Berpuluh-puluh post masuk dalam topic Sea Games - Football Final 2009. Haha. Tak menang tangan nak jawab setiap post.

Malam tu pulak seriously tak boleh tidur. Borak dengan Amsyar kejap. He said dia malu gila masuk TV tengah hyper macam tu. Hah, lupa nak bagi tau, my aunt and amsyar's mum tu best friend. Unbelievable kot. Mama Amsyar, cikgu dekat sekolah auntie aku dulu. They were both English teacher. Haha. Auntie aku sporting, teacher Khairizan (amsyar's mum) pun sporting. Macam cerita jejak kasihlah pulak... Haha.

Back to the main story, I am so proud of Malaysian team. Haha. Majulah sukan untuk negara! ;D


xoxo,
Fatin Hanani Adnan.

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram