Thursday, December 24, 2009
A Glory Moment


Sorry, no intro this time. Aku terjah je.

Alhamdulillah. Thanks Allah. I am so happy with my results.

Congratulations to 80 SBU students yang dapat Straight As for PMR 2009. Lagi-lagi best friends aku sekalian. Haha. Alia, Fayra, Lizzie, Atie and Leya! Kita semua complete. Alhamdulillah.

Alia : Kau spoil mood aku betul lah tadi. Aku dah terus tak berdebar. Haish. ;p
Fayra : Imysdfm. I wished you were there. Congrats sayang. Enjoy your holiday.
Lizzie : I am so sorry to hear about Damia. Don't worry. I bet, InsyaAllah she'll be okay.
Atie : Tak dapat hang out sesama lama-lama tadi. Rindu oh.
Leya : DARRRLIIINNGGGG! Nothing to be worried about dah. Hehe.

Congrats juga for Bihah, Naza, Azura, Hana, Nad, Haziq, Afiq, Khai, and semua yg aku tak dapat nak mention one by one.

Oh yeah, too bad ibu dengan ayah takde masa aku amik result tadi. They went to angah's school. But everything went well of course because bestfriends aku ada. Babes, thanks for everything. I love you. Oh yeah, thanks to ibu and ayah too. Thanks jugak to nenek, auntie, and my family. I love youuuuu. Thanks to the teachers. Again, i love you.

Fuh, habis pun speech aku. Haha. Tadi Alia and I went to Times Square. Original plan nya, ramai nak ikut but then last minute, cancel pulak. And we watched Sherlock Holmes. Haha. Met ramai SBUians kat sana.

p/s : Aunt and Uncle kat Bandung, shopping banyak-banyak sikit eh. Haha. ;D

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram