Friday, January 15, 2010
1001 Confession

Aku rimas.
Aku sedih.
Aku gembira.
Aku speechless.
Aku tension.
Aku rasa nak menangis.

Aku rasa macam nak buat something yang extra ordinary.
Aku pernah nak rasa something yang beyond my limit.
Aku nak cakap kat someone yang aku tak suka dia.
Aku nak cakap kat someone yang aku suka dia.
Aku rasa nak marah orang.
Aku tak boleh nak senyum.
Aku hipokrit.
Aku sakit hati tapi tak tau kenapa.
Aku serik.
Aku penat.
Aku letih.
Aku lelah.
Aku takde mood nak buat apa-apa.
Aku dah bosan.
Aku dah lali.
Aku sibuk sekarang ni.

Aku tak suka buat nota yang dah ada dalam revision and text book.
Aku benci bila aku macam ni.
Aku tak ada mood nak buat duty.
Aku hilang mood nak buat kerja sekolah.
Aku sakit hati bila aku hilang punca.
Aku tak ada cukup masa nak tidur.
Aku tak suka buat sesuatu yang aku tak suka.
Aku tak suka buat kerja yang tak ikhlas.
Aku sedang paksa diri aku untuk berbuat banyak benda.
Aku tengah usaha sehabis-habisan untuk subjek Form 4.
Aku frust sangat.
Aku tak tau nak cakap macam mana.
Aku rasa macam aku nak ke planet Marikh, cakap dengan Alien.
Aku tak nak buat apa-apa kecuali duduk goyang kaki.
Aku tak ada masa nak tengok TV.
Aku tak ada masa nak baca story books.
Aku tak suka kena paksa.
Aku tak suka kejar dateline.
Aku dah hampir-hampir nak give up sekarang ni.
Aku tak tau nak buat apa.
Aku rasa otak aku kosong.
Aku rasa otak aku bercelaru.

AKU PENAT SANGAT !
AKU TAK SUKA KEADAAN MACAM NI !

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram