Sunday, January 17, 2010
Anugerah Cemerlang YPC 2010

Hello readers,

Last Saturday 16/01/2010, Yayasan Pendidikan Cheras telah mengadakan majlis anugerah cemerlang bagi para pelajar dari sekolah angkat YPC. Cehh, macam nak hantar report for Ed Board lah pulak. -.-'

So all the 80 students of SMKSBU yang dapat straight As were there. Aku sampai dalam around 1.30pm. Masa sampai tu, tengok macam dah ramai gila datang. Tunggu punya tunggu, at last aku dah tak boleh sabar lagi, took out my camera and start amik gambar. Fuh, bergambar sakan la aku hari tu. Haha, memang tak boleh nak halang.

Dalam tengah excited tu, tiba-tiba pulak butang blazer aku tercabut. Gempak gila. Bagus, tepat pada masanya! Actually, butang blazer aku ni memang dah tunggu masa je nak tercabut. Tapi, why on 16th Jan jugak? Saja je nak aniaya aku. Cis, tak guna! Ops. ;) Nasib baik aku bawak prefect kit. Thanks to Lizzie yang banyak kali remind aku pasal benda tu. Kalau tak, tak tau lah. Thanks a lot dalam prefect kit tu wajib ada sewing kit. So, instead of menggelabah tak tentu pasal, ayah dengan rela hati menggalas tugas menjahit butang blazer aku. Thanks a lot ayah! Jasamu ku kenang selamanya!


I can't forget Leyya and Lizzie's expression masa ni. Sumpah dorang gelak macam orang tak ingat dunia. Sampainya hati! Sigh.

So after that, masuk dewan, amik award, tangkap gambar, gelak gelak. Semua ada. Ingatkan nak balik terus sebab dah amik hadiah tapi cikgu tak bagi. Coz pengetua nak naik pentas amik hadiah for THE BEST SCHOOL PMR 2009 (CHERAS) , woohooo Go SBU! And then, lepas dah amik award tu, Media nak snap our picture. Double woohoo! Haha, so, here's the result.

Cuba cari mana satu aku.
Clue : Sebelah VVIP. haha. ;)

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram