Wednesday, January 27, 2010
Seri Stars Utara

Hahahaha. Lol. Okay okay, it's Seri Bintang Utara okay?

Hello readers,

Tadi dekat SBU, ada penyampaian anugerah untuk pelajar-pelajar cemerlang PMR 2009. Pagi-pagi lagi, after role call, cikgu terus mintak tolong aku and Lizzie untuk susun pelajar-pelajar ikut senarai nama.

Okay, the acara went well. Masa aku ambik hadiah tu, Azura kata ada something happened. Okey, tanak cerita. Haha. Jkjk. Pastu bila dah amik hadiah, kena stay atas pentas. Lama gila. Luckily aku berdiri sebelah Fayra. Fayra dah mengamuk-ngamuk dah. Aku gelak terbahak-bahak kat situ. Senyum sampai ke telinga dah. Fayra dah kata dia rasa macam orang dot dot dot duduk atas pentas tu. I agreed coz memang betul pun. Lama sangat atas pentas dah macam living statue. Apa yang boleh aku buat, just senyum je. Hahaha. Amik a few pictures. Whoa, Insya-Allah, kalau dapat gambar tu nanti, aku post kat sini ye. ;)

Then, masa recess pergi Bilik Rehat Guru. Puan Rohana kata ada chocolate cupcake. Yummy! Sedap gila. Masa Add Maths, (one period before recess) Puan Rohana kata dia tak boleh concentrate sebab teringatkan chocolate cupcake untuk kitaorang. Hehe. Min, Faris dengan Arif dah pandang kitaorang semacam. So, kitaorang promise nanti kitaorang cilok sikit chocolate cupcakes untuk dorang tiga orang. At least, dapat jugak merasa kan?

Thanks Puan Rohana for the delicious chocolate cupcake. Sedap, memang sedap. Nanti bagilah lagi eh cikgu. Kidding.

As for Puan Che Hasnah, our pengetua, she gave us bihun special with telur goreng. The bihun was nice sampai Lizzie makan dua pinggan! Thanks a lot Pengetua. You're the best.

Arif, Faris and Min pulak, bagus gila sebab makan cupcake tu dalam kelas. Satu kotak je untuk diorang tiga orang. Melampau, memang melampau. Haha, nasibn baik ada kami sekelas yang bertimbang rasa kan? That's budaya 4 Sc. Beta. Sharing is caring kan?

xoxo,
Fatin Hanani Adnan.

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram