Sunday, February 14, 2010
Laughter

Special to : Azura Abrar
Hello readers,

Yesterday, a day before CNY , my family organized a kenduri doa selamat and kenduri kesyukuran. Alhamdulillah, the kenduri went well. Almost all friends yang aku invite, datang memeriahkan majlis. (Thanks friends.)

Guess who was my very first guest? It was Haziq. Haziq Hasnan, yes. Tu hah, yang berdiri sebelah tiang pokok tu. Haziq datang around 11.30. Haha. Awal gila. And aku pergi ambik dia kat Restoran BRJ (Bihun Ronggeng Jepun), Alam Damai. Sebab dia dah datang awal gila, Haziq helped ayah, arranging the chairs and tables outside. Thank you Haziq, jasamu ku kenang. :) And then, aku arahkan Haziq pergi naik atas and online Facebook. Buat macam rumah sendiri. Wah, wah, status dia masa tu :

on9 kat umah fatin..buat mcm umah sndri."fatin, kasi saya satu kuih, kasi cpat mari" KDK

Since ada some changes, Atuk nak buat Yaasin dulu. Tak nak tunggu tahfiz datang sebab atuk kena balik awal. So, bacaan Yaasin dikalangan family pun dibuat. Haziq pun join sama. Hehe.

Then around 2 o'clock macam tu, Bihah datang. Then, Atie, pastu Azura. Lepas tu, ramai-ramai mula datang. Adalah dalam 20 orang kawan aku yang datang. Memang pecah rumah aku masa tu.

After dah makan semua benda, Fayra ajak pergi padang. All of us agreed. Kami buat rombongan ke padang. Sumpah macam Rombongan Mak Limah / Rombongan Meminang Cik Siti. Gambar-gambar semasa rombongan sudah pun selamat mendarat di profile Facebook aku. Check it out there. Malas nak upload kat sini sebab memang terlampau banyak. And Afiq, thanks for pegang camera aku and tolong jadi photographer.

Today was fun. Sangat-sangat. Hopefully, lepas ni ada lagi event macam ni. Yang boleh buat semua orang gelak 24 hours non stop. Thanks for coming, friends. ILY.

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram