Wednesday, February 17, 2010
Spamming.



Hello readers,

Spamming banyak-banyak dekat Facebook dah jadi kegemaran aku semenjak dua menjak ni. Actually, dulu takdelah teruk sangat, tapi sekarang ni menjadi-jadi since ada orang yang dok spamming sama. (Bihah, Arif, Min & Haziq , sila jangan buat tak tau. ;) Sekarang ni, Alia pun dah boleh join the club. Tapi minah ni bukanlah spammer tegar macam kitaorang. Haha.

Oh yeah, lupa pulak. Tengok gambar Inbox Yahoo!Mail aku ni. Aku tak tipu. Ni betul punya. Semua email dalam Trash folder tu, email yang aku dah delete daripada Facebook. Email-email tu pulak baru berusia kurang daripada satu minggu. Gila kan?

Macam Bihah jugak, sekarang warna merah menyala-nyala adalah warna kegemaran aku. Merah bukan sebarang merah, merah notifications Facebook je tau. Haha. Yang ada number-number dia atas tu. Gempak gempak.

Hmm, teringat pulak dekat video Haziq jatuh bukit yang Arif upload. Sesiapa yang tidak berkenaan yang comment video tu, aku rasa confirm menyesal habis. Coz, kitaorang dah spam video tu sampai hampir 500 comment dan diorang akan dapat notification yang menyala-nyala tanpa henti. semua comment2 yang tak berkenaan langsung pulak tu.

Arif siap tulis lagi dekat description video tu;
those who are not related, please don't read the comments.

Haha. Sangat betul coz comment pasal video tu tak sampai 70 pun. Semua dok borak pasal benda lain, daripada topik nak keluar pergi TS sampai raya cina sampai cerita Slumdog Millionaire sampai main mercun. Faham tak?? hehehe

Btw, Slumdog Millionaire best gila!

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram