Monday, March 29, 2010
Celebration




Hello again readers,

Right after PBAKL, kitaorang semua went to Time Square for bowling. Dah lama gila tak main bowling!

Guess what? Satu hari ni, kitaorang semua jadi the centre of attention. Seriously, tak tipu. Dekat LRT station, dalam LRT, jalan-jalan kat TS, dekat bowling alley, masa tengah main bowling, semua benda lah! Memang ramai gila yang usha. You know why? Sebab kitaorang tak habis-habis gelak. Tak sempat habis gelak, dah gelak lagi. Haziq and Arif buat lawak. Mula-mula pasal garisan kuning LRT, lepas tu pasal cerita Halimah Jongang pulak. Hahaha, aku still senyum sampai ke telinga sekarang bila teringat semua lawak-lawak tu. (Pssss, tadi aku dengan Azura duty untuk Gates, kitaorang tak berhenti gelak ingat pasal semalam oh) Hahaha.

Tak faham? It's okay. Abaikan. :)

Okeylah. Masa match bowling, nothing happened. Okay, i lied. Aku KALAH teruk masa bowling match. HAAAAAAAAAAAAAA, malu nak mengaku tapi aku mengaku jugak. Dah lah kalah, lepas tu ada pulak 'very interesting' incident jadi pulak. Lagilah jatuh saham aku. Haha. Aku tak nak upload gambar score kitaorang sebab, er you know why. Haha. But then, congrats to the winners.

Main bowling 2 game, memang penat sangat. Satu badan sakit-sakit. Dari kepala sampailah kaki. Kepala berdenyut-denyut. Tangan sakit hayun bola sampai 2 game. Kaki pulak lenguh 'merayau' dalam PWTC. Naik turun escalator. Jalan lagi. Jalan to LRT station PWTC lagi. Turun tren jalan ke TS pulak lagi. Fuuuuuuuuuuhh, penat gila! Dah lah hari ni sekolah pulak tu. But i don't mind at all, because yesterday was a blast and i love it.

Lizzie, Fayra, Azura, Hana, Arif, Bihah, Min, Haziq, Afiq and Ain
Korang memang awesome!

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram