Wednesday, March 03, 2010
Dush Dush

Olla readers,

Aku sangat tension. Tension aku melampau-lampau sekarang ni. Tension. Tension. Tension. (Ceh, padahal baru je first exam kan?) Nasib baik first exam, walaupun banyak yang nak dibaca, tapi takdelah banyak sangat. Still boleh survive lagi.

Tadi paper BM, Physics dengan English. BM, okey jugaklah tapi confusing. Sangat-sangat confusing. Physics, quite okay. No comment. The best part is Alia, Arif, Vincent and I came out with a formula. Formula nak ingat vector quantities. So, insted of memecah belahkan kepala kitaorang, nak hafal benda-benda banyak tu, kitaorang buat formula yang confirm akan ingat sampai bila bila. Okey, macam ni. Hampir semua daripada kita guna Facebook hari-hari. Ramai juga pengunjung tegar laman sesawang ni, tak lupa nak bukak permainan yang disediakan setiap hari, betul tak? Jadi, kitaorang guna formula MAD FARM VILLE. M,A,D,F,V . Yes, itu initial bagi semua vector quantities. Bijak bukan? ;p Okay, enough of FB. English pulak, aku tak tau nak jawab apa untuk soalan last sekali. ;(

Oh yes, lupa pulak. Aku sebenarnya sedang belajar untuk Chemistry dan Add Maths untuk exam esok. Tapi aku tension sangat, I decided to blogging. Wah, aku sangat suka blogging. Best gila! Hilang kerunsingan aku baca blog orang sambil mengupdate blog sendiri.

Okeylah, masa blogging sudah tamat. Di pagi yang hening ni, aku perlu bukak balik buku Chemistry sambil menjeling soalan Add Maths. ;p

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram