Friday, March 05, 2010
Free Again



Hello readers,

Whoa. Exam Penilaian 1 sudah habis. Alhamdulillah. Tapi aku tak lupa yang banyak lagi peperiksaan bakal datang. Hah, lepas ni Peperiksaan Pertengahan Tahun pula memunculkan diri. MasyaAllah, cepatnya masa ni berjalan. Rasa macam baru je semalam masuk Tingkatan 4.

Aku tak nak mention apa-apa pasal exam. Dah lepas pun. Aku dah tak boleh nak buat apa-apa dah. Sekarang ni, tugas aku hanya berdoa semoga keputusan aku baik walaupun teramat banyak kertas soalan yang aku sendiri tak yakin. Amin.

Macam-macam benda yang jadi masa exam ni. Nope, bukan pasal kertas soalan. Kan aku dah cakap aku tak nak mention apa-apa pasal kertas soalan? Kan? Pasal lain. Terlampau-lampau banyak benda sampai aku sendiri tak larat nak fikir. Tu belum masuk lagi kena hantar fail, majalah sekolah punya assigment. Semua nak kena siapkan dalam satu hari. Lepas tu, esoknya kena hantar semua sekali gus. Fuh, memang pening. Rasa macam nak menangis, meraung semua ada bila aku tak sempat belajar untuk subjek keesokan harinya. Bukan sebarang subjek, Biology pulak tu.

Hmmm. Sekarang ni, dah selesai semua masalah majalah sekolah dengan file Biology, satu lagi masalah timbul. Mungkin memang betul aku salah. Mungkin memang patut semua kesalahan diletakkan atas bahu aku, Oh yes, I would like to apologized right here, to this person. I am so sorry about it. Aku dah agak dah ada benda akan jadi. (Lizzie, remember what I told you this morning?) Aku yang selalu happy and friendly tiba-tiba jadi bengang sebab tak sempat nak belajar dan dalam masa yang sama jadi emosional. Emo lagi. Lagi. Lagi. Aku penat dah nak fikir pasal belajar, peperiksaan, prefects duty, attending role call dan tiba-tiba kepala aku jadi makin berat dari semasa ke semasa. Oh, inikah rasanya jadi dewasa? HAHA

Sorry peeps. Emo gila-gila ni.

p/s :
Alia, kita geng. Kau emo, aku emo nanti habis semua orang pun emo. :)

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram