Monday, March 29, 2010
The Last Day of PBAKL


Credits : Abang Resmanshah.
(TQ very much. :D )

Hello readers,
Semalam pesta buku dah pun habis. Macam yang aku katakan sebelum ni, semalam aku berada di booth Karnadya. Nothing much to do since buku aku habis dijual semuanya. Alhamdulillah.

Sekali lagi aku berjumpa dengan penulis-penulis tersohor negara. Ada Ain Maisarah, Izanor Sharif, Resmanshah, Aina Emir, Nora Fuad, Izz Dania, Abdullah Jus, Ramlee Awang Murshid dan ramai lagilah. Perasaan bila berjumpa dengan mereka memang tak boleh nak gambarkan dengan kata-kata. Memang aku terlampau teruja. Tapi perasaan rendah diri aku control perasaan teruja yang datang singgah. Iyalah, aku yang termuda sekali. Tak ada geng! Hasif and Amaleen, i wish you guys were there. :( Tapi kan, nasib baik Abang Resmanshah datang lepas tu. At least ada jugaklah geng. Haha.

Sedang aku duduk-duduk tiba-tiba ada orang tegur aku. Guess who? It's Amsyar! Hahahaha. Speechless, gelabah, gabra semua ada. And then nasib baik dah okay balik after that. Kitaorang pergi naik kat area Gempak Starz kejap, nak cari komik baru. Sedang berjalan-jalan, tak lama lepas tu jumpa Lizzie dengan Azura. Diorang panggil aku 'Farissa Hany'. Aku ingat sape la yang panggil, tengok-tengok diorang. Tapi memang kitaorang plan nak jumpa kat PWTC pun :)
Oh lupa pulak nak cakap, jumpa ramai sangat SBU-ians kat sana. Hehehe, kantoi!

Tak lama lepas tu, ada muka-muka yang sangat dikenali datang jumpa aku di booth. Muka-muka yang memang setiap hari aku ingat. Awwh, thanks best friends for the full support. Seriously, I love you girls sdfm oh. Nak menangis pun ada jugak ni. Haha :p

Jalan-jalan-jalan-jalan nak balik. Opps, i mean, nak pergi LRT. Pastu nampak kelibat-kelibat budak-budak BETA and ALPHA. WHOA! Korang gempak sangat. Thanks thanks thanks. Datang PWTC just because nak support aku. Memang aku terharu sangat. Thanks again.
And Alia & Leyya, it's okay you guys tak dapat datang. I faham. Don't worry ILY too and tak lupa jugak dekat Wan yang tak dapat datang It's okay Wan.:)

p/s :
1) Wan Amirul Amsyar, thanks for the gift. Love it! :D
2) Bihah, Lizzie, Fayra, Hana, Azura, Arif, Min, Afiq, 'Ain and Haziq, thanks a lot for being so nice towards me. Special thanks and special smiley for you guys XB

Labels: , ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram