Monday, March 08, 2010
No Matter What

Holla peeps,

My mind is pack with everything.

Firstly, Monday sucks! Sorry, but that's the fact. Hari ni memang boleh dikira sebagai hari yang cukup cukup memalukan untuk aku. Sudah jatuh ditimpa besi palang gol. Itulah nasib aku. *Sigh* Dahlah pagi-pagi aku kena jadi emcee untuk perhimpunan rasmi, pastu belum masuk lagi beberapa kejadian yang tidak diingini. Hah yang tu pun belum campur result punya hal lagi. Lucky ada jugak result yang boleh dijadikan sebagai pengubat duka kepada yang lain-lain. Aduh, pening pening.

Oh yeah, got a phone call from Karnadya today. InsyaAllah, aku akan turut serta turun padang bersama rakan-rakan penulis yang lain di Pesta Buku nanti. Aku juga amat berharap, semoga aku dapat berjumpa dengan rakan-rakan penulis yang selama ini hanya dikenali melalui alam maya sahaja. InsyaAllah, kita jumpa di sana nanti ya! (Oh, sememangnya aku amat teruja.)

Happy birthday to my beloved Grandma, Amnah Md. Said. I love you so much nenek. Thanks for always supporting me and always be there for me to cry on. One whole family tadi buat a surprise makan-makan party untuk nenek. Tengok ekspresi muka dia pun, aku tau nenek sangat-sangat gembira. So sorry, no pictures were taken since I can't find my camera. Double sigh. =.='' But by the way nenek, I love you, remember that okay? Muahhhh, xoxo.

Last but not least, I am very pissed off. They put me under gates? I repeat, GATES. What??? . Haishh, lucky Azura is in gates dept too. Kalau tak, memang confirm aku naik angin tahap dewa 19. HAHA

Due to all my problems, I feel like shouting now. Can I shout now? Please, okay then.

AAAARRRRGGGGGHHHHHHHHH!!!

Labels: , ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram