Thursday, March 11, 2010
Photography Session

4 Science Beta : Formal

Hello Peeps,

Okey, aku sepatutnya post entri ni semalam, tapi memandangkan semalam aku tidur awal gila, entri ni terpaksa dipendingkan dahulu. Hehe.

Semalam merupakan antara hari tersibuk dalam sejarah SBU. Photoshoot untuk majalah sekolah yang menyebabkan situasi sekolah sibuk sangat. Oh ya, cakap pasal gambar dan fotografi, tahun ni, aku amat bangga kerana gambar aku banyak dalam majalah sekolah. Aku kira semua sekali, ada 7. Wohoooo, banyak tu. Haha.

4 SCIENCE BETA (candid)



Credits : Hana Izzati
Errr, semalam juga merupakan hari paling skema dalam dunia. Tau kenapa tak? For the first time ever, Azura, Lizzie and I, wore the scouts uniform. Malu gila. I felt like the whole school is looking at me with their weird faces. Aduh. Berapa kali aku dok belek cermin dalam tandas. Ni semua gara-gara photography session untuk Pengakap sekolah. Kalau tak, takde maknanya aku nak semangat bawa baju Pengakap untuk ditukar. Aku lagi rela pakai baju pengawas dengan blazer sekali tau tak? =.=" (muka merungut yang sedang malu mengenangkan diri sendiri dalam unifom pengakap)

Oh yes, petang semalam ada surprise birthday party untuk Fayra dengan Ain. Lokasi kejadian, dekat kantin sekolah. Where else kan? Takde tempat lain dah. I had so much fun there with them. Love you girls.

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram