Monday, March 01, 2010
Pssssssssst,

Hello readers,

Esok, peperiksaan penilaian 1.
First time in history, aku amik exam untuk subjek tingkatan 4.
Esok ada paper, BM, Fizik dengan English.
Seriously, this thing is freaking me out.
Tapi tak tau kenapa, aku sempat online FB lagi.
Aduhai wahai FB, kenapalah kau boleh mendatangkan ketagihan yang melampau dekat aku?


Tapi memang hakikat yang aku kena terima, Facebook ni macam dadah dalam diam. Merosakkan sikit demi sedikit. Kalau tak percaya, ada tau group dekat Facebook, "I'm not a drug addict. I'm a facebook addict." Haha, itu buktinya. Jadi sekarang, aku harus berhenti. Sehingga bertemu lagi InsyaAllah bila aku update lagi. Haha. Mungkin masa tu aku tengah stress, mana tau kan?

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram