Monday, April 12, 2010
Great Moves


Hello readers,

Yesterday, I went to Bihah's BBQ Party. The party was awesome. Oppps, double awesome actually. Haha.

Oh yeah, lupa pulak. Haziq, Hana, Ain, 'Ain, Arif, Min, Wan, Fayra and Azura were there to. The foods were delicious. Macam-macam ada. Pendek kata, aku memang kenyang semasa menghabiskan masa di rumah Bihah. Haziq, *wink wink*. Haha.

Guess what? Min dah potong rambut. Dia dah botak. OMG. Haha, I know. Aku terkejut gila bila tengok dia datang rumah Bihah tadi. Aset yang buat orang kenal Min dah hilang, which is rambut dia. Aww, sedih gila. Kalau dengan rambut baby Afro dia tu la, kitaorang bahan dia cukup-cukup. Now it's gone. :( Tapi takpelah, dia still nampak okay dengan rambut yang ni. (Tengok gambar Min kat entri sebelum ni., entri yang bertajuk Colours. Masih lagi Baby Afro. Haha.)

Nabihah Ulfah Wan Nordin : Thanks a lot for inviting me. Memang aku enjoy habis la kat rumah kau. I bet the others feel the same too. Kan kan kan? Thanks for the delicious foods and thanks sebab jadi seorang tuan rumah yang baik. Aku sayang kau! :)

p/s : Aku tak sempat main Wii. :(

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram