Saturday, April 03, 2010
I'm Here

Laugh out Loud. We are awesome prefects!
More pictures : Facebook

Hello readers,
Sorry for not updating my blog for a, WEEK? :) I'm busy with school and at the same time, I'm lazy to update. And today, I force myself to write.

FIRST DAY (Tuesday)
Okay, last week, hari Selasa dan Rabu, aku takde dekat sekolah. The other 9 prefects and I went to a Kursus Kepimpinan Pengawas at Sekolah Aminuddin Baki, Kuala Lumpur. The first day of kursus, memang agak boring la jugak. Satu hari tak buat apa-apa kecuali dengar ceramah. Can you imagine? Dah lah dari pukul 8 pagi sampai 4 petang pulak tu.

Disebabkan keboringan tahap maksima during ceramah, aku pun keluarkan notebook aku and start tulis. Aku tulis something like this :
Conference
Fatin : I'm bored

And then aku pass notebook aku dekat other prefects yang duduk sebelah aku (Of course, they are from SBU too) and then semua orang reply the conference. Gempak gila. Last-last the conference session melarat sampai habis semua ceramah. Hey, cool. Haha.

SECOND DAY (Wednesday)
Better than Tuesday. More fun. More new friends. SBU gempak gila oh! Haha, we were the loudest masa semua benda. :)
Nak update apa lagi ni? IDK. Blogging skill aku dah hilang sebab dah lama tak update. Aduh, blogging skill aku, silalah kembali okay? Haha, aku rasa dia mesti tengah mogok ni. LOL

p/s : Oh yeah, lupa nak cakap, hobi baru aku is 'KEDUT' all the time. 'Kedut' tu is something like malu sebab salah. Susah la nak explain. Tapi memang serious, aku one whole week ni asyik KEDUT je. Haha. LOL.

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram