Friday, April 09, 2010
Colours

Incomplete without Alia, Fayra, Nina, Hana etc etc.
Credits ; Arif Nasrudin
Hello readers,

I'm back. Fuuuh, luckily my bad mood is gone. I'm happy now and the picture above is the prove. Haha. Gambar tersebut diambil pada tepat jam 1.05 petang tadi, di hadapan kedai jual air jambu yang menjadi kegemaran kami yang terletak di hadapan tepi sikit sekolah rendah. :)

Esok ada Hari Anugerah Cemerlang SBU. Aku involve tapi memang tak dinafikan, aku sendiri malas nak datang. Nasib baik hari Isnin cuti. Haha. Hari ni ada raptai penuh yang ambik masa hampir satu hari jugak la. Dari pagi sampai dah nak balik baru habis. So tak masuk kelas langsung satu hari kecuali masa terakhir, which is masa subjek Sejarah. Itu pun cikgu tak ada. So, tak belajar apa-apa hari ni.

Today was the last day with the Riau students! OMG, sedih gila. Baru je nak rapat-rapat dengan diorang semua, dah nak kena pisah balik. Amnaz, Tya, Cakra, Bagus, Paandi, Haris, Humairah, Reza, Febby, Bella, Eric dan semua sekali, aku doakan semoga korang semua selamat berangkat pulang ke Pengkalan Baru - Riau, Indonesia, Ahad nanti. Jangan lupa kami di SMK Seri Bintang Utara ya. Seriously, I'm missing you guys already. Nevermind, kita keep in touch through Facebook tau. (Nasib baik ada Facebook, kalau tak, tak tau la macam mana.)

Urm, what else eh? Oh yeah, I got it! I forgot to tell you this because I was not in the mood to update my blog this week. So here are my activities for this week :

a) Helped the Interactors with their IU Day souviners.
b) Lepak dengan budak-budak Interact yang memang cool dan sporting habis, sampai aku tak boleh berhenti gelak.
c) Skipped the Scouts meeting for the very first time. LOL
d) I coudn't find my prefect tag and for 3 days in a row, aku tak pakai tag. Hidup macam pelarian sebab tanpa tag pengawas, baju uniform pengawas tak lengkap.
e) Helped the Riau students with their report on Thursday. Dari sinilah kitaorang kenal satu sama lain.
f) Belajar steps Hoedown Throwdown.

Yeah, I guess that's it for now. :)

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram