Sunday, May 02, 2010
Fly to the Moon

Hello readers,

Sorry sebab lama tak update. Exam is coming and aku tak study lagi. -.-'' Haha. So, macam biasa, aku nak tulis journal. Dah lama tak tulis kan? Dah masuk May dah tapi post aku untuk May belum ada lagi. So, post ni macam post buka tirai untuk May la. Haha.

Oh yes, hari Khamis hari tu kitaorang ada Rocket Launching Competition. Semua pelajar Form 4 yang belajar subject Physics wajib participate. Yeah, classmates aku semua terlibat sebab kelas kitaorang merupakan salah satu kelas yang ambik subject ni. Kitaorang kena buat 2 rocket; Target Rocket and Parachute Rocket.

Our target rocket was awesome! Jatuh agak dekat jugak dengan target yang cikgu letak. Hell, you have no idea macam mana kitaorang celebrate 'kejayaan' rocket kitaorang. Memang semua orang dah menjerit-jerit kehyper-an. The High 5s were everywhere. Even bukan dengan my team mates pun kitaorang High 5. Well, of course la dengan best friends je. Takkan tiba-tiba nak pergi lari kat orang yang tak close pastu High 5. Memang takde kerja la kan? Ah yes, cakap pasal High 5, they're my best friends kan? Surely la kalau bukan dalam group yang sama pun kitaorang akan happy jugak. We're happy for each other and we'll support each other. Kalau rocket tak naik, epic failure sekalipun, kitaorang still happy and gelak-gelak sebab at least ada dalam kalangan best friends, 'penerbangan' rocket menjadi. Kan kan? *kening kening*

Since masa nak launch parachute tu masa dah balik, so padang sekolah dah clear jugak la. Takdelah ramai sangat. My group was the last group to launch our parachute. Tak menjadi la parachute kitaorang. Cikgu cakap, tak ada rezeki. Yeah, maybe tak ada rezeki.

By the way, actually, Atie yang banyak siapkan rocket tu. Either target or parachute, dua-dua dia buat. Aku just tolong sikit-sikit je. Thanks a lot Atie. xoxo. You know how much I love you kan?
:)

ps. Dear Adik, why must you accuse my best friend? I don't think she did anything wrong towards you. Lagipun, do you know or do you have any proof that she's the one who wrote that message to you? Idts, kan?

:)

Labels:


2 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram