Monday, May 17, 2010
Repeating It Again

Hello readers,

How are you? I hope you're fine. Yes, I'm back from the Jamboree. Want to know how was it? Okay, I will tell you later. Definitely not in this entry. I'm still waiting for the pictures. :)

So, I skipped school again today. Aku tahu dan sangat sedar bahawa aku telah skip sekolah selama 3 hari berturut-turut. I was absent on Friday, Saturday and even Monday. 3 hari kot. Memang lepas ni aku kena karang surat cuti la gamaknya. Tak nak dilabel ponteng dalam buku rekod kehadiran sekolah. Hey, aku tak datang ada sebab tau? Haha. Hari Jumaat, pergi prepare barang untuk Jamboree and hari Sabtu aku attend Jamboree. Hari ni pulak aku 'penat' sangat nak pergi sekolah. Haha, lol. Naaah, actually aku demam (bukan demam sebenarnya, pening kepala je. Stop making excuses Fatin) :p

Memang ikutkan hati tak nak datang sekolah hari ni, tapi sumpah weh, I've tried my best untuk bangun pagi tadi. Aku paksa diri aku datang sekolah just for the sake nak tengok Arif punya pengucapan awam. Tapi, bila memang tak larat nak bangun, at last aku decided untuk tak datang sekolah. Too bad for me, because the pengucapan awam was awesome! Arif, you have to do it again in front of me, Nina and Azura. Okay? Thank you. Haha

Today is a heart-exploding day for me and Azura. Haha. Seriously, I'm not kidding. It's true. I called Azura to inform her about her phone. Then, secara tak sengaja, terkeluar satu cerita yang buat kitaorang gelak sampai tak ingat dunia. Seriously, I called her twice just for the sake nak inform dia the latest news. Haha. Lawak gila bila fikir balik. Oh yeah, I have an anouncement to make here.

PENGUMUMAN (Azura Abrar *keningkening*) :

Kepada pemilik telefon bimbit di atas, sila tuntut telefon bimbit anda daripada saya secepat mungkin. I repeat, as soon as possible. Jangan salahkan saya sekiranya apa-apa terjadi kepada telefon bimbit anda :P . Segala kesulitan semasa ketiadaan telefon bimbit anda amatlah dikesali. Oh ye, untuk menuntut, sila berikan nama, alamat dan bukti bahawa telefon bimbit tersebut milik anda. Andainya kesahihan maklumat diragui, saya tidak akan menyerahkan telefon bimbit ini sewenang-wenangnya. Sekian terima kasih.

*Pengumuman tamat.*


Okaylah, got to go. Aku perlukan masa yang berharga ni untuk mengarang surat kepada guru kelas 4 Sc. Beta dan juga guru pengawas sebab tak datang sekolah. Hope to write again soon. Bye! ;)

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram