Tuesday, June 29, 2010
Just Another Day

Anyeong Haseyo readers,

School was just normal today. Nothing much happened sejak kebelakangan ni. That's the main reason why aku jarang update blog sekarang. Kepala rasa empty walaupun ada banyak gila benda yang aku nak tulis. Bila sampai rumah pulak, rasa malas 100 percent conquer. *Sigh*

Pagi-pagi ada Physics. Nothing much pun. Just belajar new subtopic. And then ada Biology. Buat experiment pasal apa entah aku tak ingat. Tapi for sure experiment tu untuk topic Enzymes. Experiment kitaorang tak jadi. Sepatutnya, the result of the experiment should berubah. Tapi takde perubahan apa-apa pun. Iodine sepatutnya tukar warna daripada orange kepada blue black but takde apa-apa yang jadi. So experiment, Fail!

Masa group mates aku tengah buat experiment, aku nampak something. Guess what? Kotak mancis! Dah lama gila aku tak pegang mancis. Rindu tahap maksimum nak main mancis. I used play with matches masa kecik-kecik dulu. Lepas tu bila api dah besar, mula la nak menggelabah tak tentu pasal. That is so me. Tak boleh dinafikan, orang-orang yang berperangai macam aku ni la yang banyak menyusahkan bomba. Orang-orang macam aku ni la yang menyebabkan statistik kebakaran dalam Malaysia meningkat. Kan kan? Tapi jangan risau, sekarang aku dah taubat dah. Tak main api lagi. Haha.

And then ada Add Maths. Cikgu absent. Macam biasa, gossip sambil buat worksheet Bio dengan Alia, Nina and Muhaimin. Alia macam hyper and jadi annoying gila. Seronok tengok Alia dengan Muhaimin gaduh; bugging each other.

Lepas tu ada Modern Maths. Belajar Statistics. Statistics is a simple topic tapi aku tak suka statistics. Memanglah senang nak dapat markah, tapi pening kepala nak kira banyak-banyak kali. Silap-silap boleh kena darah tinggi tahu?

Aku stay back tadi for Choral Speaking. OMG, I miss Choral Speaking so much. Last time aku join Choral Speaking adalah pada tahun 2008, masa Form 2.

Boring gila entri ni. Ahhhh, I want to update more and more. But there's nothing to share since school is kinda boring.

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram