Thursday, July 29, 2010
Merentas Desa - Weeeheeeee!


Hello readers,

Cross country SBU 2010, today. Yeah, agak lambat la jugak daripada tahun-tahun sebelumnya. Selalunya, right after Sukan Tahunan dah ada merentas desa. But this year, tak taulah kenapa, event ni ditangguh dan ditangguh sampai la hari ni, 29th July 2010.

Kitaorang merentas desa tak jauh. 2.2 kilometer je dan bertempat di Taman Pudu Ulu. Aku tau dan amat pasti yang ada sekolah yang lari lagi jauh kan? Although the distance is only 2.2 km, but still, penat dia tak payah nak cakap la. Okay, I have to admit yang aku tak ada stamina. Orang lain lari tak berhenti or should I say, jog tak berhenti dari mula sampai habis but aku setengah jalan dah rasa terseksa jiwa dan raga. Lari tak sampai 1 kilometer. Jalan je banyak. Tapi, nasib baik tak lari sorang-sorang. Aku lari sekali dengan Azura, Sindu dengan Naza. Takde lah rasa alone sangat. At least, aku habiskan larian sampai garisan penamat. Ceh ceh ceh :)

Congratulations to Bihah, Alia, Wan, Arif, Min and Haziq. You guys really make me proud. Dapat tempat Top 20s tu. Terror gila. As for Alia, don't be too sad okay? Next year jom kita one whole clique buat all out. Nak? Fayra, Azura, Nina, Naza, Sindu and semua budak yang habiskan larian sampai garisan penamat, I'm proud of you guys too. Inilah masanya untuk bersenam tanpa dipaksa. Kan kan? Tempat tak dapat, tapi badan sihat. Okaylah tu kan? Haha.


p/s :
Alyea Aziz, it's weird running without you. Seriously, I was thinking about you the whole day. Since 2007, you're my partner for the cross country. But today, you were not there. It's kinda awkward for me.

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram