Sunday, July 04, 2010
World Cup, World Cup

Sorry sebab lama tak update.

Haha, boleh tak intro aku macam tu? Tak ada hi, tak ada hello, selamba je masuk macam tu. Tak kisahlah macam mana pun, this is just a short entry. Saje je, tak nak tulis panjang-panjang. I'll update esok, InsyaAllah kalau ada masa.

World Cup. Kenapa semua team yang aku support kalah? Aduh, ni yang frust ni. Mula-mula support South Korea, lepas tu South Korea kalah dengan Argentina. And then aku move on sikit, support Argentina sebab ada Messi and sebab aku nampak future diorang dalam World Cup bright. Pastu Argentina kalah pulak dengan Germany. Kalau 1-0 still acceptable lagi la, ni 4-0? Memang frust tahap dewa la. Tapi Alyea Abdul Aziz, I'm so happy for you. Haha.

Now aku nak sokong apa pun tak tau. Terus punah semangat nak tengok World Cup. Eh eh tak tak, acah je. Which team should I go for? Germany or Spain? Or tak payah sokong apa-apa? Entahlah, aku sendiri tak tau. Leyya pun mesti dalam dilemma sekarang ni. Tak tau nak pilih Germany ataupun Spain sebab since F1 lagi dia minat dua-dua negara ni. Bihah pulak, tak habis-habis dengan ORANGE dia.

I'm in dilemma. Haha.

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram