Monday, August 30, 2010
Independence Day Celebration


Hello readers,

We had the Independence Day celebration at school today. Basically, everything went well except for our performance. We suck badly. It was embarrassing. But at least we prepare something. At least we participate. Teeheeee. So here's the picture during performance.

Here in my Home :)

Then, the Beta-ians decided to capture a group picture. Since we have to change back into the uniform, amik gambar pun ala kadar sahaja. Yelah, ni kan bulan puasa. Semuanya kena sederhana. Kan kan? Betul tak?

Tengok gambar ni, sebijik teringat dekat 3 Berdikari tahun lepas. United gila. Dalam gambar ni, the guys takde. So memang nampak macam Beta kelas perempuan. Lelaki pun ada 4 orang je. They were absent since diorang kena buat performance dekat stadium esok, sekali dengan budak-budak Alpha. Di kesempatan ini, saya Fatin Hanani Bt. Adnan, ingin mengucapkan Good Luck kepada mereka. All the best for the Bicara Berirama. Woooohoo! I'll be watching you guys live from TV okay? (Sila bukak TV anda seawal jam 7 pagi untuk tonton mereka secara langsung. Jasa anda amatlah saya hargai. Terima kasih.)


Beta without guys :(

Lepas dah tukar baju semua benda, kena pergi balik Skylite sebab ada lagi performance yang tak habis tengok lagi. The problem is, all of us jadi hyper gila. Tak tau kenapa. Masa kena nyanyi lagu patriotik, kitaorang nyanyi kuat sangat-sangat. We shouted setiap kali bila sampai je part ending. Terbaik ah. Nasib baik Alia bawak camera. Takdelah kena nyanyi je 24 jam.


During the songs :D

And then after recess, kena masuk kelas balik. Proses pengajaran dan pembelajaran bermula kembali. First subject after recess is Physics, lucky cikgu tak ada. Cikgu ada bengkel dengan F5 so cikgu relief masuk. We are allowed to do anything. Kebetulan pulak, Wan came into our class. Memang best ah. Semua dah ada sekali. Alia took out her camera and start ambik gambar sampai camera habis battery. Haha, that was the best part.


Basically itu je yang jadi hari ni. Nothing much pun kan? I would like to thank my favourite beyatch Alia Natasha for the pictures. The pictures are all hers. Ada copyright tau. Haha. Kidding.

So I wanna wish you guys Happy Independence Day. 1 Malaysia menjana transformasi. Selamat menyambut Hari Kemerdekaan ke-53 people!

ps. Vampires Suck best sangat-sangat. Lawak dia memang terbaik. (Y)

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram