Wednesday, August 18, 2010
Saya Seorang Ahli Kimia.


Assalamualaikum readers,

Saya seorang ahli kimia? Errrr, Fatin Hanani bt. Adnan sebagai ahli kimia? That sounds so wrong, man! Sesungguhnya, I'm not into this whole Chemistry thingy. Not at all. Sedikit pun tidak. No offence but as a student, I have to force myself to like Chemistry. Bukan subject Kimia je, I've to push myself untuk suka kepada sesuatu subjek tu walaupun aku tak interested pun sebenarnya.

Why suddenly aku nak cakap pasal Chemistry? Takde apa, saje je sebenarnya. Nak tukar atmosphere kat sini. Selalunya aku mengarut tapi hari ni nak tulis something serious sikit. Haha. Okay, I lied. I decided to write about Chemistry sebab tadi ada exam Penilaian 2 dekat sekolah. Ada paper Chemistry dengan Add Maths.

There are three things that I'm postive about :

First, I. SCREWED. MY. CHEMISTRY. PAPER.
Second, I have a bad feeling about my marks.
And third, I'm hoping for a miracle right now. Please, let me pass.

Mak datuk, Twilight lah pulak. Haha. Tapi seriously, semua point di atas adalah fakta yang tepat dan benar. Tadi ada exam and bukak first question je, aku blank. I studied a little last night tapi tengah-tengah Chapter 6, I gave up. I don't understand a single thing and at the same time I was tired and what I'm thinking about at that moment is only sleeping. Ha, bagus ke tak bagus? Pesanan khidmat masyarakat daripada blog Play, Rewind & Pause; tolong jangan contohi saya.


Okay, I'm going to stop blogging now. Buku Bio dah ada depan mata sekarang ni. Bab Cell Division dah menyeru-nyeru untuk dibaca dan dihafal. Sekarang ni mata agak fresh jugak la, setengah jam lagi, mesti kuyu punya. Itu rasanya macam dah pasti je akan terjadi. Hisy, mintak simpang. Dah dah, pergi study cepat Fatin.

p.s : Don't worry Chemistry, I still prefer and like you better than Geography :)

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram