Thursday, September 09, 2010
A Day Before Syawal


Time for pictures! Again, sorry for the bad quality. Sama problem macam semalam. Gambar preparation for Raya, dapat capture satu gambar je sebab hari ni memang sangat busy. Dari pagi ke petang tak sempat nak duduk. Rendang, ayam masak merah, kuah kacang, nasi impit semua kena siapkan dalam masa yang sama. Memang kelam kabut.

Ayam goreng (Tiba-tiba teringat dekat Upin & Ipin yang suka makan ayam goreng. Haha)

I went to Jalan TAR tadi. Aku takde tudung nak pakai esok. So does ibu. So we decided nak pergi Jalan TAR and cari apa-apa yang patut. Harga runtuh kot. Sehelai tudung RM5 je. OMG, gila punya murah. Semua orang buat promosi raya. Brooch pulak, kalau beli sepuluh, baru je RM10. Mak datuk, aku tak tau lah nak cakap macam mana. Tapi satu je slack. Manusia ramai sangat. Jam tak payah cakap lah. Nasib baik aku naik LRT. After jalan-jalan kat Jalan TAR, masuk Sogo pulak untuk beli apa-apa yang patut.






:) xx

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram