Monday, September 13, 2010
A Sudden Invitation


Hello readers,

How was your first day of Syawal? Best tak? Mine was okay and normal. Makanan yang sepatutnya ada pada Hari Raya memang ada atas meja makan rumah. Alhamdulillah.

Hari ni mood rajin aku datang sendiri. Pagi-pagi lagi, aku dah bukak buku dan siapkan homework apa-apa yang patut. Tepat pukul sebelas lebih lebih macam tu, aku dapat a text from Min. Tiba-tiba je invite aku datang rumah dia. Terkejut tak payah nak cakap lah. Tak ada angin, tak ada ribut all of sudden tanya aku free ke tak petang tadi. Actually aku memang tak boleh pergi sebab masalah transport tapi aku sendiri tak tau macam mana aku boleh pergi. Hmmm, it is a long story. Pokok pangkalnya, I was there at Min's today.

The one who text everyone last minute, Muhaimin Arif.

Dekat rumah Min macam reunion oh. Kecoh habis. It was fun tapi sayang, because last minute punya pasal, ada yang couldn't make it. Seminggu hidup aku sunyi without all the stupid but funny jokes suddenly semua ada balik. Memang gelak tak berhenti daripada datang sampailah balik.

xx

This paragraph is for Min :
Min, thanks for inviting. Walaupun last minute, I couldn't deny the fact that I'm happy to be there. Next time, bagitau awal-awal kay? Jangan buat macam tadi. Aku tanya kau why, and what did you answer? 'Boring ah. Korang datang ah rumah aku.' Haha. Boleh pulak. Another one thing yang aku nak pesan ni, belajar tuang air betul-betul. Hampir-hampir je aku mandi air soya tadi. Haha. LOL.

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram