Monday, September 12, 2011
258th Note - Being Random Again & Again


Entri ini entri raya. (Kononnya. Hahahaha)

I don't plan to write much. Esok ada paper Biol-ogi oh. Tengok semua orang dekat dalam blog yang saya follow dah upload video raya, gambar raya semua benda, saya pun plan nak buat benda yang sama juga. Mana aci oh! Hahahaha. Mari-mari, kita lihat semua gambar-gambar ni :D


Meet my fadre nd my madre ;)
Bonda dan Ayahanda kepada Fatin Hanani yang tercinta.


Meet my favourite aunt and uncle. Datin Haslindah dan Dato' Azmil *eheeerrrrmmm* ;)


Dan ini merupakan gambar keluarga saya bersama nenek tersayang di pagi raya.

Theme baju sebenarnya colour maroon tapi baju raya aku and adik-beradik aku sesat colour pink. Bantai saja lah labu! Hahahaha. But I like my baju kurung. So the very pretty! :D


Family auntie. Baju semua merah menyala. Silau I ambik gambar diorang ni. Hahahaha :P


Anak-anak Puan Amnah; Puan Haslindah dan Puan Asmah.
The three most important women in my life.


Dan ini ialah my favourite Dameer! A HUGE HEART FOR HIM! :D

Actually dalam komputer ni ada berlambak lagi gambar raya. It's just that aku malas nak tunggu dia upload. Dah lama tak bukak desktop so malas dah nak duduk lama-lama depan komputer ni.

Oh by the way, hari Sabtu lepas aku pergi rumah Mahirah. Ada macam family gathering. Relatives kitaorang from Malacca turun KL, just to beraya rumah kitaorang. So lepas dah plan punya plan punya plan, nenek decided to buat dekat rumah Atuk (Mahirah's dad). Weh jangan main-main, pagi Sabtu hari tu lepas Subuh aku dah ketuk pintu rumah Mahirah. Hahaha. Serious! Tak tipu :P Nenek kata kita kena pergi cepat sebab nak tolong masa semua benda. Hehehehe.

Cousin for life! Fatin-Mahirah-Hany-Ira-AnakBuah-MakCik- *watch the video and you will understand :P *


Lepas dah habis kemas and lepas semua orang dah balik, aku dengan Mahirah dah start camwhore gila-gila. Hahahaha. Kau jangan weh. Bila dah bosan tak tahu nak buat apa, mulalah banyak gambar-gambar mengarut kitaorang ambik. Sampai penuh folder picture dalam iPod aku =________=' And then lepas dah bosan pulak, tiba-tiba aku tukar iPod aku from picture to video mode. Dan kemudiannya lahirlah video yang sangat random ini. TROLOLOLOLOL.


This is what I call being random again and again.

:P


Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram