Saturday, December 17, 2011
359th Note; Anugerah Novelis Pilihan 2011



Hi, selamat pagi, selamat petang, selamat malam, tuan-tuan dan puan-puan serta adik-adik yang saya kasihi lagi sayangi sekalian.

Hahaha, saja je intro macam tu. Alright, I'm going to make this short and clear. Anugerah Novelis Pilihan is back! Macam tahun-tahun lepas, awak kena undi novelis remaja pilihan yang awak rasa layak untuk menang anugerah ni. *cough* *cough* Undi Farissa Hany ye? ;)

(www.urbanteenwriter.blogspot.com) THIS IS THE WEBSITE UNTUK MENGUNDI. UNDI DEKAT BLOG NI, OKAY SAYANG? :D

Kotak undi dah mula dibuka sejak pagi tadi, 17 Disember (Sabtu) dan akan ditutup pada 19 Disember 2011 (Ahad). Macam mana nak mengundi? Senang je, click banner Anugerah Novelis Pilihan dan pilih novelis remaja kesukaan anda. [*batuk batuk* Undi Farissa Hany, ye?] (Kalau ada 3 komputer kat rumah, guna semua komputer untuk undi, boleh?) Hehehe, sayaaaaaang korang!

Senang kan? Terima kasih atas kerjasama semua. Saya hargai undian anda daripada hujung rambut sampai hujung kaki. Lagi sekali, click nama FARISSA HANY tau. Hahaha, saya mengaku yang ulang benda yang sama sampai 3 kali adalah sangat annoying :P Okaaaaaay, gonna stop now. Teeeheeee.

PS; Hari ni saya pergi lunch dengan Xander. Siapa Xander? Alaaa, Alexander Lee Eusebio lah. Tak kenal? Encik Google ada jawapannya. ;)

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram