Saturday, August 25, 2012
AidilFitri 2012


First and foremost, Selamat Hari Raya AidilFitri to everyone. Maaf zahir & batin. Hehe loser gila Fatin dah raya ketujuh baru nak mintak maaf, wish hari raya segala. Better late than never, kan? :)

Ini tahun pertama saya beraya sebagai seorang pelajar universiti. Wah, lain macamnya rasa. Pergi sana, pergi sini semua orang tanya pasal studies. Semua orang tanya pasal Kuantan.

"Nani, Kuantan okay tak?"
"Law macam mana? Boleh bawak?"
"Duduk satu rumah 12 orang? Ramainya! Selesa tak?"
"Lepas ni nak sambung law jugak ke apa?"
"Nani punya kawan-kawan, classmates, lecturer semua okay kat sana?"
"Nani homesick tak?"

Itu adalah antara soalan-soalan famous yang ditanya. Jenuh jugak nak menjawab soalan yang sama setiap kali. Nak tak nak, aku jawab jugak lah. Dah orang tanya, takkan tak jawab pulak kan?


Saat yang paling ditunggu-tunggu masa raya ni sudah tentunya bila nak reunion balik dengan my high school bestfriends. I miss them so much asdfghjkl! So hari tu, I invited them to my house. Actually sejak zaman sekolah dulu, kitaorang ada tradisi melawat rumah everyone bila raya. Too bad that kitaorang semua dah busy dengan college and university, tak dapat nak melawat rumah everyone. Tapi takpelah, at least dapat jumpa balik kan?

Bila jumpa balik tu, Ya Allah, meriah tak terkira. Haha salah satu sebab kenapa I miss them gila-gila punya sebab I can do my kurang ajar jokes with them and they will reply my kurang ajar jokes dengan jokes yang lagi super duper kurang ajar. Diorang tak terasa sebab kitaorang dah memang like that since high school. Dah berkepit together 3 tahun lebih dekat SMK Seri Bintang Utara tu hah, dah kenal dah baik buruk semua orang. With them I can be frank, suka tak suka semua cakap direct.

The girls, memang gossip tak terkira. Hah ambik, the whole day daripada pagi sampai petang gossip. Masa makan pun gossip jugak. Well, not the girls je actually, the guys pun suka bergossip sama. Our guys are very gedik tahu tak? They gossip and they spammed my Instagram. Tak percaya cuba tengok Instagram aku. Ya Allah, penuh dengan pictures mengarut diorang. Rosak reputasi baik Fatin Hanani Adnan =_='

I'm bad at writing penutup sejak akhir-akhir ni. Tidak tahu mengapa. I don't know how end this sebenarnya :/ Errrrrrrrr.


Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram