Friday, August 10, 2012
Ombak Rindu :P


Olla! I'm up early to complete my assignment actually, tapi kepala aku dah pening lalat semacam. Disebabkan itu, I decided to take a break dan saya pun telah melihat gambar-gambar saya yang terletak di dalam folder 'UiTM'. This one picture made me laugh because my friend & I decided to do a parody on Ombak Rindu. Tergelak sorang-sorang aku pukul 3 pagi sebab gambar ni. Hahahaha. Nak tengok gambar tak? Jeng jeng jeng :P

 Izzah & Hariz.

Izzah & Hariz versi muda 20 tahun. 

"Redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah".

Hahahahahaha, sama tak the picture? Bila aku nampak the picture mula-mula, aku tergelak-gelak kot. Just imagine, tak plan pun nak buat muka sayu segala. Aku tahan gelak lagi dalam gambar tu! Shahrul laughed too after dia tengok gambar tu. Ya Allah, semua orang cakap gambar ni real habis. Fusshh, saya pelakon dalam gambar yang terbaik :P Oops, I think Shahrul did a better job. Yayyyy, applause for Shahrul! :DD

What is the difference between the two pictures? Ombak Rindu yang sebenar dekat tepi pantai, tapi Ombak Rindu yang ini dekat kampus Padang Lalang. So I guess we should change the title? Ombak Lalang perhaps? Heheheheh ;)

Oh gosh, the hyper Fatin is back. Tuhan tolonggggg~

Labels: ,


1 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram