Saturday, October 20, 2012
Hello, Semester Break!


Assalamualaikum.

I'm writing this entry on my comfy bed in Kuala Lumpur! Say hello to semester break! Sekejap je semester satu dah habis. Rasa macam baru bulan lepas merungut-rungut, menangis-nangis sebab dapat tawaran jauh sangat nun di Kuantan sana tu. Tak sangka yang I can adapt well. Alhamdulillah :D

I have a lot of things in my to-do-list for this semester break actually. Nak catch up drama itu, nak catch up drama ni. Nak buat itu, nak buat ini. Nak start fangirling balik. Honestly speaking, tak sempat nak fangirling masa ada class sebab busy sangat. Sekarang ni news pasal Korea pun aku tak tau. Wonder Girls datang Malaysia pun aku tak tau, sampailah on the concert day itself. Sedih jugak because I'm one of Yenny's biggest fan tapi nak buat macam mana kan? Takde rezeki. Tak apalah, maybe next time. I think I have stopped fangirling for quite some time now sampai the best friend said, "Fatin, I miss the k-pop you.". Hahaha boleh percaya tak? ;) 

I want to start reading again. Rindu nak membaca actually. Membaca as in, novels. Fictional. Rasa macam dah lama sangat aku tak pegang buku cerita. Lama sangat-sangat. When I was in Form 4 or Form 3, I remember finishing the whole Twilight Saga series in a week. Masa tu memang tak tidur malam, just for the sake of finishing that series. From Twilight to Breaking Dawn yang setebal-tebal alam tu, memang habis tepat-tepat seminggu. What happened to that Fatin Hanani? Yang tak boleh nak dipisahkan dengan buku at all. Hahahahahaha ayat skema habis, sila buat sesuatu untuk menyedarkan saya, sebelum terlambat :P Tapi betul tau. Dulu pantang sangat kalau masuk Popular or MPH, confirm keluar dengan buku punya. Sekarang ni? I enjoy being at Speedy or kedai menjual DVD as I now enjoy collecting albums and television series and korean dramas. Apa nak jadi? :O Up till now, saya masih lagi ada a few novels, english and malay, yang dibeli sebelum SPM dan masih belum dibaca lagi. Tak tau bila nak start baca bila dah sibuk-sibuk. In the end, buku tu terbiar. No no. Kesian dia, kesian duit. Saya akan kembali berusaha untuk membaca semula. Saya boleh lakukan, saya boleh lakukan, saya boleh lakukan!!! (gaya Kapten Boleh) :P

I was bored just now, so I decided to explore my handphone. Yeah yeah, after using it for quite some time, baru nak explore. Ye ye ye, saya noob. Saya tahu. Sedang mengexplore, I found this one cool photo editing application. Tahu-tahu je muka aku dah jadi macam ni. Mirror mirror on the wall, show them the mirrored version of Fatin Hanani  :


Alolololololo, bestnya dia ada lesung pipit dekat dua-dua belah pipi. I iz jealous.

PS: I still prefer the real me ;)

Labels:


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram