Thursday, May 09, 2013
Peminat kepada Penulis | Fatin Hanani





The video that I mentioned earlier in my previous post. Muka saya nampak penat dan letih sebab saya baru balik kerja and it was only my second day at work. Pengalaman pertama bekerja, tentunya lebih penat daripada biasa. Hahahahaha Fatin poyo :P 

I think my voice is a little bit weird :S Ke memang macam ni suara aku yang sebenar? Hahahaha.

I was trying my best to avoid having eye contact with the camera kerana saya sangat sangat malu. Almaklumlah, saya ni kan pemalu orangnya. Eherm. *I give you permission to puke blood sekarang jugak* (but really, malu sangat!)

Instead of telling everything and berpot-pet pot pet in front of the camera all alone, I actually asked Abang Aman Wan to talk to me and start asking me questions. Sebenarnya, agak awkward at first sebab kena cakap depan camera all of sudden without any script and preparation, tapi sebab it was a 'dialog' session dengan Abang Aman, terus jadi okay sikit.

Kalau korang perasan, at first I use 'saya' to refer to myself. It was pelik tahap dewa, Ya Allah tak tau nak cakap macam mana. That's why I decided to use 'Fatin' instead. Baru sedap sikit bunyi dia.

Abang Aman jahat. Dia keluarkan semua suara dia from the video and tinggalkan suara aku sorang-sorang je. Sobs :'(

Btw, thank you very much Kak Ain & Abang Aman Wan! This is something new untuk Fatin. Hehehehe :)


P/S: Saya memang bercakap dengan pantas, macam lari marathon. Hmmmm. 

Labels: ,


0 CLICK(S)

Older Post | Newer Post
Fatin Hanani Adnan


I don't know about you, but I'm feeling 22.
Contact Me
Email
Twitter
Facebook
Instagram